Hos oss finns ett utbud av både traditionell och modern kampsport, samt flera andra motionsformer.

Vi har träning som passar alla från ca 3 år och livet ut! Man behöver inte vara vältränad, smidig, stark, stor, liten eller någon annan speciell typ av människa. Kampsport bjuder på en inbjudande och ödmjuk miljö där alla är välkomna, och tillsammans tränar vi för att hjälpa varandra att bli den bästa versionen av sig själv som möjligt! Alla deltar på sina egna villkor!

 Våra olika träningsformer i dojon;

Jujutsu
Bujutsu
Iaido

Thaiboxing
Kickboxing
MMA

Se våra lokaler här >>>

Filippa tar emot er i receptionen och svarar på era frågor!
Filippa tar emot er i receptionen och svarar på era frågor!

NYBÖRJARE

Vi tar emot nybörjare under hela året och du är välkommen när du vill att prova på. Det är gratis att prova en gång (eller enl. ö.k) utan kostnad och allt du behöver är vanliga träningskläder utan knappar och dragkedjor. 

Våra träningsgrupper är blandade med killar och tjejer och kampsport är traditionellt en mkt jämställd träningsform. Enda avvikelsen är våra kurser "Självförsvar för Kvinnor".

Vissa av våra arter har pass för nybörjare/medel och för Avancerade. Se Schemat för vilket pass som passar dig, eller prata med oss i dojon så hjälper vi dig! 

Alla medlemmar betalar årsvis en Medlemsavgift på 495kr som täcker Försäkring, registrering och administration. Avgiften skall betalas under första månaden du tränar! 

Sedan betalar man en terminsavgift som är beroende av träningsfrekvensen mellan 1, 2 eller obegränsat antal pass/vecka. Samma avgift gäller för alla kampsporter.